keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Vilskettä

Heissan vaan taas pitkästä aikaa. Siis nyt on ihan pakko ensimmäisenä suorittaa valitus osuus, MIKSI ihmisellä ei ole aikaa?? Tuntuu raivostuttavalta, että ei kerkeä tehdä mitään tai sitten ei vaan jaksa.. Tänään vietinkin päivän kaverin ja hänen tyttären kanssa. Käytiin sairaalalla ja sitten sen jälkeen olinkin heidän kanssa loppu päivän ennen kuin puoli kolmen aikaan haettiin hänen kaksi muksua. Oli kyllä oikein ihana päivä kaikin puolin vaikka tuo sairaalalla käynti oli. Kiitos siitä H:lle,T:lle,E:lle ja pienemmälle E:lle. 
Olin tänään myös taidenäyttelyssä jonka kaverin vanhimmainen lapsi piti meille! Oli upeita töitä :) Siis kulttuuriakin harrastettu tänään :) 
Ja ennen kaikkea Kiitos rakas H kun tämä soi päässä! <3 




Tänään on kyllä taas ollut niin harmaa päivä ja vettä tihkuttanut mutta onneks toi biisi on vähän piristänyt. Eli toi on Radio Aallon nenäpäivänä tehty. :) 
Muuten tässä ei kyllä nyt mitenkään erikoista ole ollut. Ihan normaalia arkea, kouluineen. 
Viime viikkoina on ollut monesti blogi mielessä mutta enpä ole tänne asti kerennyt kirjoittelemaan ja varmasti olisi löytynyt jutun aihetta jos toistakin. Sen verran vielä, että rakkaan äitini synttärit on tulossa marraskuun lopussa ja lupauduin tekemään täytekakun sinne :) Siitäkin tulee sitten lähempänä juttua kakkuineen päivineen, en taida paljastaa enempää.. (Ja äiti älä nyt suutu kun täällä ilmoitin, että sulle on syndet tulossa) 
Mutta nyt muille hommille! 
Haleja kaikille ketkä ne on ansainnut <3 
~Riepu~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti