maanantai 29. lokakuuta 2012

Loma oli ja meni..

Niin se loma vaan meni ihan hujauksessa ja mitään ei oikeen aikaseksi saanut.. Kävin tuossa viikonloppuna H:n tyttären 6 vuotis synttäreillä, tyttö oli kyllä niin ihana prinsessa <3 Ja asiaan kuuluen vein Helinä Keiju kortin ja itse tehdyn helminauhan :) 

Tänään olikin sitten ihan normaali koulupäivä paitsi, että itsenäisiä tehtäviä saatiin.. Tuki viittomista joka on sitten yhdistettynä varhaiskasvatukseen. Tänään oli myös tentti, jonka läpi menemisestä en niinkään varma ole.. Ihan hirvittää jo valmiiksi. Kävin tänään myös terveydenhoitajan luona piikillä.. En suinkaan saanut lopetuspiikkiä vaan ihan jäykkäkouristus rokotteen.
Huomenna onkin sitten koko päivä aamusta alkaen iltapäivälle SUPER:n luentoja, aihetta en tiedä.. Mutta huomennahan sen kuulee. Huomenna olisikin sitten koulun jälkeen tukkukokousta klo. 18 eteenpäin, vuorokaudessa kyllä saisi olla enemmän tunteja. Ainakin nyt taas syksyä vai pitäisikö sanoa, että talvea kohti ne tulisi todellakin tarpeeseen. Meillä todellakin satoi täällä lunta jo tänään ihan, että maa on valkeana.  


Kuva on otettu Utran saarista siltä reissulta mistä mainitsin edellisessä postauksessa. 









Mutta nyt hyvää yötä Muruset <3 
<3:llä Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti