torstai 29. marraskuuta 2012

Luksusta ja Valoa Arkeen

Heipsuti kaikki! Käytiin J:n kanssa eilen Joensuussa ostoksilla ja lähtihän sieltä kaikkea ihanaa mukaan.. Aika hempeetäkin. 
Kuten tää kynttilä lyhty, tää sai paikkansa meidän keittiöstä. Kuvaa laitan myöhemmin kun saan keittiön siivottua ;)














Myös nyt virittelin talvivaloja meille vähän joka puolelle, keittiössä on kynttilöitä, makuuhuoneessa on kynttilöitä, olohuoneessa on kynttilöitä ja vessassa on myös tuikuille paikat :) On meillä kaikkea muutakin hipleetä ympäri taloa nimen omaan lähinnä noita valoja. Sit ihananainen H oli käynyt ostamassa sellaisen bling bling sydän valo-jutun ja minun oli aivan pakko saada samalainen. Ja siinä se nyt on.. 
 Ja tuo sai paikkansa keittiön toisesta ikkunasta :) Aivan ihana! <3  

 












  
Ja eihän ne siihen loppuneet..





Tommoset aivan ihanat led-valo sydämet.. Noi pääsi meidän makariin lipaston päälle lasipurkkiin. Ne on vaan niin ihanat.. <3 
Kaikki valo on näin pimeyden keskellä hyvästä!! 






Että semmosta taas.. Huomenna olisi sitten tarkoitus käydä verikokeissa, Iltapäivällä sitten Junior J lähtee äitilleensä viikonlopun viettoon ja huomenna käydään myös täyttää äitin synttäri kakku lauantaita varten. Siitä kuvia sitten tuonempana. Ja siis kakkuun tulee päälle marsipaani. Mutta kakun täytteistä ja itse kakusta sitten myöhemmin tarkempia kuvia ja yms. selostusta. :) 
Mutta näillä mennään. 
Hyvää yötä Rakkaat <3 <3 
-Riina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti