tiistai 27. marraskuuta 2012

Elämän Helmet

Hei muruset. On taas mennyt nää päivät niin vauhdilla jotta ei oikein itsekkään kerkee mukana.. Mutta nyt pyhitän hetken ajasta vai tähän postauksen kirjoitukseen. :) 
Kävin tänään hoitamassa asioita ja siinä sivussa sitten poikkesin Outokummussa Tiimariin joka on todella paha paikka ;) Ja taaskin lähti mukaan helmiä ja aivan IHANIA nappeja <3 Helmiä ostin ihan vain H:n kaulanauhaa varten. 
 















Alimmat vasemmalla ovat sellaisia oikein hennon vaaleanpunaisia joista näkyy läpi. Ja viimeisessä pussissa on aivan ihana lasisydän. <3 Että sellaisia löytöjä tänään. 

Tänään on muutenkin taas aika vauhti päivä ollut tähän mennessä eikä vielä loppua näy, tänään taas illemmalla kokousta tiedossa. Ihan suoraan sanottuna kyllä kehtuuttaa mennä mutta ei se muu auta. Mutta kuhan saan tämän kehtuutus olon pois niin uskoisin olevani taas liekeissä :D Muutenkin pitää käydä etsimässä ruukkua meidän keittiö työvälineille ja sekin on tehtävä ennen kokousta. Tämä kissakaan ei myös helpota tätä postauksen tekoa kun hyppii läppärin taso hiirellä. :D
Myös täytyy löytää tänään toinen tämmöinen: 
 Tai vastaavan tyylinen jotta saisin loputkin helmet kuosiin niin ei tarvitse etsiä niitä aina kissojen ja koirien kanssa. :) 

Tänään muuten ollut ihan mukava päivä. 







Ainiin! Olin ihan unohtaa esitellä lahja mikä saatiin J:n äidiltä kihlajaisten kunniaksi! 
Menin ihan sanattomaksi kun näin tuon, enkä ole vieläkään raaskinut purkaa sitä paketista pois, on niin kauniisti kaikki aseteltu siihen ja nähty vaivaa aivan varmasti. 
















Ja kortti myös. Todellakin paketissa on, kaksi kiroilevat siilit mukia, lautasliinoja/servettejä, aivan ihana neliskulmainen lasilautanen, punaisia tuikkukynttilöitä, ihana korkea kynttilän jalka sellaiselle isolle pöytäkynttilälle+kynttilä ja aivan ihana Muurlan täyttymys kynttilä lyhty. 
Ja siinä kuva:
















Tuo ihana asetelma on vieläkin meidän keittiön pöydällä enkä ole todellakaan raaskinut purkaa sitä. <3 Mutta nyt näihin tunnelmiin ja myöhemmin lisää kun pääsen vauhtiin noiden helmien kanssa ja myös puikkoja olen heilutellut tässä niistä lisää. Nyt tää tyttö lähtee syömään. 

Haleja rakkaat <3 

-Riina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti