torstai 6. joulukuuta 2012

Prinsessa Kakku ja Muita Tarinoita

Heis! On ollut aika kiirusta taas vaihteeksi, äitin syntymäpäivätkin mennä hurahti ja nyt vasta saan kakusta kuvia tännekkin asti. Eli meillä oli äitin kanssa diili, että hää paistaa kakkupohjan ja minä sitten teen sen loppuun. Ja teemana meillä oli Prinsessa kakku, ja kaikille varmaan on tuttu tämä prinsessa kakku, ei varmaan tarvii pohjustaa enempää. pst.. kaikki osaa käyttää googlea. 
Joo itse asiaan, kakkuun tuli väliin appelsiini marmeladi ja suklaa mousse, molemmat oli meillä valmiina. Syntymäpäiväthän oli lauantaina niin perjantaina kasattiin kakku muuten valmiiksi. 
 Laitettiin joka väliin appelsiini marmeladi ja suklaa mousse. Kostukkeena käytettiin konj.. eikun sitruunanmehua veteen lantrattuna ja sokeria. Pahoittelen kuvan huonoa laatua kun tuolla reissulla minun järkkäristä loppui akku. 






Tuolla tyylillä tehtiin alusta loppuun ja kakun päälle tuli myös vähän suklaa moussea, että saatiin tasaisuutta kakun pintaan. 
Siinäpä se kakku on koko komeudessaan. Eli päälle tuli vihreä marsipaani ja valmiit ruusut ja niiden terälehdet. Päälle tuli tomusokeria. Vaikka itse sanonkin niin kakku oli minusta hyvää :)  

Ja siinä todistus aineistoa, että oli tekemässä. 
 Oikein kunnon tilanne kuva :D  












Että semmonen kaakku siitä tuli :) Näkyy myös vähän päivän "juhla-asua". 

Mennäänpä sitten tämän päivän tohinoihin, kävin tänään ihanaisen H:n luona kyläilemässä, J oli myös mukana. Kuvasinkin sitten Tätä H:n tytärtä E:tä ja kuvista tuli ihania, siinä on kyllä lapsi joka osaa olla kameran edessä :) Oli oikein ilo kuvata. 
Sitten tänään sattui myös oikein hauska juttu H:n pojan E:n kanssa, en muista mainitsinko aiheesta kun vein E:lle äyh:n (lukekaa dinosaurus), no minullahan oli se silloin laukussa totta kai mukana enkä suinkaan roikottanut sitä kädessä. No E kysyin minulta tänään, että "Iina onko äyh laukussa?" kyllä minua olisi naurattanut kovasti mutta miten sitä nyt voi nauraa toiselle kun toinen kysyy vakavalla naamalla että onko äyh laukussa. No jouduin sitten E:lle sanomaan, että ei ole tänään äyh laukussa. Nyt tiedän, että kun julkaisen tämän niin H olet tätä lukemassa, en muistanut nauraa tätä sinulle tänään mutta toi teidän E on aivan ihana! :)  Tänään en nyt sitten juuri hirveämmin ole muuta tehnytkään, aika lunkisti oon ottanut. ONHAN TÄNÄÄN SENTÄS SUOMEN ITSENÄISYYSPÄIVÄ!! 

Paitsi, että tungen nyt tähän samaan postaukseen myös H:lle menneen helmikaulakorun. 
 Kaulakorun helmet on pujotettu kuminauhaan. Sydän on lasinen ja korukoukulla kiinni kuminauhassa. 
Semmoisia tarinoita tänään.. Vieläköhän minulla oli jotain mitä minun piti kirjoittaa.






Huomenna yritän tarinoida lisää. 
Hyvää yötä Pupuset! <3 
-Riina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti