sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Rentoilu viikonloppu.

Tämä viikonloppu on ollut oikeasti paras pitkään aikaan! Perjantai meni aivan löllötellessä kotona, kaveri kävi ainoastaan kylässä. Muutamat aikaisemmat vuodet onkin olleet sillä tyylillä, että kalenteri on puukattu täyteen aina maanantaista sunnuntaihin. Kiitos E:n syntymän tahtia on todellakin osannut rauhoittaa ja ottaa vaan rennosti. Olla tekemättä mitään jos siltä tuntuu. Eilinen menikin ihan rauhallisesti kotona oleillessa koko päivä, katottiin J:n kanssa telkkaria iltäpäivästä iltaan ja virkkasin mitäs muutakaan kuin Afrikankukkia. Sanoin J:lle, että olen niin kaivannut tätä, saa olla vaan ja tehdä mitä huvittaa.


Afrikankukka (kimppu)




Puoli sohvaa vallattuna

Pieniä ne minunkin ilot on, siihen riittää E ja J <3
Eilen sitten tartuin pitkästä aikaa minun järkkäriin ja kuvasin auringonlaskua. Tänään sitten J teki meille kukkosia. Siivoilin vähän ja muuten ollaan vaan oltu. Nyt sitten suunnittelin ruveta tekemään E:n hippotakamuksen viimeisiä pariakymmentä palaa. Pääsen sitten kasaamaan senkin valmiiksi. 


Kiikkustuoli <3
Vihdoin ja viimein sain kauan haaveilemani kiikkutuolin <3 Suunnitelmia on paljon miten "vaatetan" kiikkutuolin. Niistä lisää kuhan on ajankohtaista.


Ainun tuotepaketti
Osallistuin tässä taannoin raskausmaha kuva kisaan ja voitettiin oikein hieno ja upea tuotepaketti.
Vasemmalta oikealle Raitakaveri, Ainu ensipupu, mini Ainu ensipupu ja Ainu helistin pupu <3 Olin oikein iloisesti yllättynyt tuotepaketista ja arvoa tällä on huimasti. Olin ihan varma, että tuotepaketti olisi ollut pienempi. E:n suosikki on tuo Raitakaveri se saa paljon hymyjä päivän aikana <3

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille <3

Taikapallo postausta luvassa ja katsotaan mitä muuta mukavaa keksin ;)


<3:llä Riina





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti