maanantai 17. maaliskuuta 2014

Luomisen tuskaa ja lankoja

Oi tätä luomisen tuskaa. Kävin tässä aiemmin lankakaupoilla josta olikin postausta aiemmin. Tuolla yläkerrassa siis odottaa useampia lankoja josta haluaisin tehdä kaikkea. Puuh.. Tällä hetkellä työn alla on tilaus villasukat ja hippotakamus E:lle. Mainitsin silloin kotolivingin satunnaisia sankareita-villatakista. Sitäkään en ole vielä aloittanut, hirveä tunne kun olisi kauheasti kaikkea mitä haluaisi tehdä. Ehkä minä nyt kummiskin teen sen To do- listan..

Käytiin tässä Joensuussa Tavaratorilla, no sieltä tarttui mukaan neljä kerää Lisa uni:n lankaa mukaan. Lanka oli minulle uusi tuttavuus ennen kuin sain Henniltä pari kerää kyseistä lankaa. Aivan ihanan pehmeä lanka. Olen langasta nyt virkkaillut E:n hippotakamukseen paloja. 

Tummaa vihreää ja vaaleansinistä






Afrikankukkia
Tässä joku aika taakse päin käytiin äitin ja hänen miehen luona kyläilemässä. Äiti ja äitin mies muuttivat tämän vuoden puolella ja kuinka ollakkaan heillä oli jäänyt cd-levy hylly ylimääräiseksi. Olen tässä jo kauan aikaa tuskaillut kun ei ole langoille kunnollista paikkaa vaan kerät on pyörinyt mikä missäkin ja osa tuollaisessa pinkissä muovikorissa. Kori kyllä ajoi asiansa siihen asti kunnes lankoja rupesi kertymään. Aina kun korin ohi käveli niin kerät tipahteli lattialle, siivotessakin hyvin inhottava siirreltävä.

Langoille oma hylly
Pinkiä koriakaan en hävittänyt, se pääsi toimittamaan matonkuteille säilytys paikkaa. Minusta tuo lankahyllykkö on tosi ihana sisustus elementti. Harmi vaan, että joudun pitämään langat yläkerrassa pois katseilta kissojen takia. Meidän kissoilla on jonkin sortin lankafetissi.. Hetkeksi kun käännän selkäni ja kutileet jää esimerkiksi sohvalle, lankakerä on tuhon oma..
Ompelu juttujakin on ajatus tasolla tulossa. Ehkä rupean nyt suosiolla tekemään sen To do-listan.

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa ja ihanaa maanantaita kaikille!

<3:llä Riina










2 kommenttia:

  1. Tosi sopiva hylly langoille, kaunis :) T. Mirja

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Minä tykkään kanssa kun ei langat pyöri missä sattuun.

    VastaaPoista