lauantai 6. heinäkuuta 2013

Rentoilua


Juhlat on nyt juhlittu ja sukulaisia nähty. Oikein mukavat juhlat oli ja tarjoilut oli aivan huippu hyviä! Kiitos vielä siitä! :) Jokseenkin on hyvin väsynyt mutta onnellinen olo nyt, loppu illan aionkin viettää hyvin rennosti alla näkyvässä asussa. Tykkään pitää paljon legginssejä ja pitkiä paitoja. Ne on vaan jotenkin niin mukavat päällä eikä ne purista tai saatikka kiristä.                                                     

                                       
 
Juhla-asusta ei nyt tullut kuvaa kun olin laiska ja saamaton (lukekaa: minulla oli aamulla aivan hirveä kiire kotoa lähtiessä). Kyseinen mekko, joka löytyy täältä oli minulla päällä serkkuni ylioppilas juhlissa.
Olen yleensä aika uskollinen samoille vaatteille, jos vaan tykkään niistä ja viihdyn ne päällä. 
Käytiin tänään myös kotiin tullessa matkan varrella J:n äidin luona. J:n äidillä olikin meille sitten 5kg laatikko mansikoita ja toisen laatikon verran mansikkasosetta. Oli oikein mukava yllätys. Laitettiin J:n kanssa ne yhdessä tuumin pakastimeen ja nyt ei tarvitse stressata suotta niiden mansikoiden takia. Sain melkein jo harmaita hiuksia kun mietin, että mistä saan tänä vuonna mansikat meille. Toki haaveissa olisi vielä saada lisää pakastimeen, talvi on kummiskin pitkä. 
Nyt lähden ottamaan todellakin rennosti. 
Hei hei muruset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti