maanantai 8. heinäkuuta 2013

Maanantai aamu

Huomenta Pupuset! Täällä on kerrankin herätty ihmisten aikaan eli ennen kahdeksaa. Hyvä minä! Soittelin tänä aamuna sinne terveyskeskukselle aikaa ja kävikin niin hyvä tuuri, että sain klo.14 ajan, onnekseni on sama lääkäri joka viime kerralla. Noh mutta itse asiaan olin todella todella reipas tänä aamuna ja kokeilin nyt eilen löytämääni punonta ohjetta. Tykkäsin kovasti! Todellakin pääni vaati kupin kahvia samaan aikaan nautittuna kun tuota väkersin, aikaa meni kiitettävästi kiitos kädessä olevan lastan.

1. Itse teippasin kynän pöytään kiinni niin helpotti huomattavasti.
 Lähtö tilanne on se, että on neljä lankaa rinnakkain, vasemman reunimmainen lanka laitetaan kahden keskimmäisen langan päältä ja oikean reunimmaisen langan ali.


2. Oikean reunimmainen lanka pujotetaan keskimmäisten lankojen ali, tuoden langan pää vasemman ja vasemmalta toisen langan välistä ylös.
3. Uloimmista langoista vetämällä kiristetään.


4. Vasemman reunimmainen lanka pujotetaan keskimmäisten lankojen ali tuoden lanka oikean reunimmaisen langan päälle.5. Oikean reunimmainen lanka pujotetaan keskimmäisten lankojen yli, jättäen vasemmalta tuotu lanka "silmukkaan" ja oikealta tullut lanka pujotetaan vasemman puoleisesta "silmukasta" läpi langan jääden ala puolelle.


6. Ja jälleen kiristäminen vetäen uloimmista langoista. 

Tadaa jatkamalla samaan malliin saa oikein kivan näköistä rannenauhaa tai avaimen perää, mielikuvitus on rajana! Itse tein avain perä nauhan. Itse käytin juuttinarua joka on ollut rullalla, lisäsi kummasti haastetta kun naru venkuili minne sattuun. Mietin tuossa, jotta mikään ei tietysti estä kokeilemasta myös helmiä tuolla välissä. 
Ohjeen nappasin fb:n sivustolta Handimania

Elikkäs semmoista näin maanantai aamun riemuksi! 
Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!! 
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti