torstai 26. tammikuuta 2012

Energy..

Ei taas hirveästi ole ollut tätä energiaa askarella tai ylipäätään tehdä mitään.. Se on jo positiivista, että olen jaksanut raahautua kouluun. Ja nyt eilisen tiedon jälkeen vähän sain motivaatiota.. Nyt sitten pitäisi vaan puurtaa kovasti ja ruveta tekemään opinnäytetyötä, jota en ole edes aloittanut.. Lainaan tässä kohden minun artesaani puolen opettajaa "Viime hetken paniikki on paras toiminta keino." 

Huomenna minulla on etäpäivä koulusta ja ajattelin hyvinkin viettää aikaa läksyjen ja opinnäytetyön kimpussa. Kävin tänään jo kirjastolta hakemassa aiheeseen liittyviä kirjoja ja huomenna pitää käydä vielä Kaupungin kirjastosta lisää koska kaikkia tarvittavia kirjoja ei todellakaan löydy, meidän pikku kirjastosta. 


Tämä päivä oli suhteellisen lyhyt koulun osalta, oli kahdeksasta vartin yli yhteentoista. Suhteellisen kevyt päivä, mutta odotan kauhulla ensi viikkoa kun päivät huitelee klo.8-15.15 huh huh.. Tässä pitää yrittää kerätä voimia viikonloppuna ellen nyt sairastu, kyllähän tuo on aivastuttanut ihan kiitettävästi. Ja sunnuntaina olisi sitten Sotilaskodille meno. Mutta näihin tunnelmiin pitäkää huolta toisistanne. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti