tiistai 8. huhtikuuta 2014

Ostoksia osa 2

Enhän minä mitä eilisellä reissulla kerinnyt Käsityövakkaan ja sekös se ärsytti. No otin tänään virheen takaisin eikä todellakaan ollut hukka reissu. J oli oikein ihana ja lykki vaunuja sillä välin kun tämä mamma shoppaili.
Schachenmayr original Bravo 1,60 euroa kerä. Ei suinkaan kallis reissu.

Lankataivas..
Samalla sitten kun keskustassa oltiin niin käytiin Eurokankaassa, yritin etsiä kangasta sohvatyynyihin mutta en oikein mieleistä löytänyt. Pala laarit nyt taas pitkästä aikaa käänsin ympäri. Sieltä sitten löytyi tälläinen.
Ihana ompelu aiheinen kangas
Bongasin tässä yksi kerta kaupungissa ollessa eräällä naisella ihanan pirteän pöllö kestokassin..
Melli Mello-kassi
Ja nyt myös minulla on sellainen! Kuinka ollakkaan silmään osui Eurokankaassa kyseinen kestokassi! Olin niin innoissani. Joku pöllö kausi menossa. Pöllöjä siellä ja pöllöjä täällä. Yksi pöllö myös tässä. Niin ihanan värikäs ja ennen kaikkea tuo pöllö!

Olen tässä tämän päivän yrittänyt lusmuta tilaus sukkien neulonnasta mutta ei se auta kun tarttua nyt niihin puikkoihin ja tehdä ne pois alta. Ensimmäisessä sukassa ollaan menossa kantalapun kohdalla. Jotenkin on vaan nyt tökkinyt tuo sukkien tekeminen. Olisi nyt kaikkia muita ihania lankoja mistä tehdä vaikka mitä. To Do-lista on sentäs kestänyt samassa ja jopa yksi työ tehty listalta. Lista on loputtoman pitkä. Veikkailen kyllä, jotta osa jää ihan varmasti tekemättä mutta katsotaan katsotaan.
Iloista Tiistaita!

<3:llä Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti