torstai 10. lokakuuta 2013

Sateinen Lokakuu

Huomenta.
Sateinen ja märkä syksy, ei ole minun juttu. Vaikkakin tykkään syksystä niin nauttisin enemmän puiden väri loistosta, värien ilottelusta punaisesta aina hehkuvan oranssin keltaiseen. Nyt tuntuu, että kaikki puut on vaan keltaista massaa eikä juuri väri pilkahduksia huomaa kun on niin harmaata ja sumuista. Tänä aamuna herätessä meidän makuuhuoneeseen tuli valoa normaalia aamua enemmän ja ajattelin jo, että nyt tulee ihanan aurinkoinen päivä. Toisin kävi, meillä nimittäin sataa vettä. 
Tykkään syksystä silloin kun on viileän kirpakoita aamuja ja auringonpaistetta. Toki vettäkin saa sataa mutta ei jatkuvasti. 
Toivottavasti saadaan vielä niitä kauniitakin päiviä ja auringonpaistetta.

Taisinkin jo mainita aiemmin postauksessa, että olen nyt ollut sairaslomalla. Todellakin olin sairasloman alussa viikon täysin vuodelevossa supisteluiden takia, nyt sitten olen äitiyslomaan asti sairaslomalla. Onneksi saan nyt jo elää vapaammin eikä tarvitse maata vain sängyssä. Nosto kiellot yms. rasittavien asioiden teko on kiellettyä vieläkin. Supistukset kyllä antavat itsestään merkkiä vähänkin jos tekee jotakin mikä ei ole ollut hyväksi.
Ompelemaan pystyn ja se onkin aika tärkeää, kävisi muuten aika pitkäksi.

Ommeltu tuubihuivi äidille
Tuollaisen tuubihuivin sitten tein eilen aikani kuluksi, itselläni on leopardi-kuosilla oleva sama periaate muuten. Sain saumurin liisinki lainaan äidiltä tai mummin saumuri se taitaa olla ihan alun perin mutta siis kiertänyt suvun naisilla. Tarkoitus olisi vielä keretä, ennen Papun syntymää tekemään kaksi tilaus pipoa ja Papullekkin jotakin kivaa kun on "tilkku" kankaita sen verran kerääntynyt. 
Laitan omasta tuubihuivista kuvia sitten asukuvan kanssa, löysin tässä muutama viikko taakse päin J:n kanssa kirpputorilta äitiystakin (ihme kyllä..), joka oli vielä sopivakin. Saavutus sinänsä. Mutta siitä lisää sitten toisessa postauksessa. 
Tänään saadaan J:n kanssa minun äiti ja hänen miehensä toivottavasti kylään. Saan luovutettua tuon tuubihuivin sitten äidille ja pääsee käyttöön. :) 

Maha alkaa olemaan jo aika iso ja äkkiä se aika menee. Muistan vasta kun tein positiivisen raskaustestin ja voi sitä tunne sekamelskaa :) <3 
 
31+4 rv, sivu profiili
Meillä onkin ensi viikolla sitten neuvola käynti tiistaina ja keskiviikkona on sitten synnytysvalmennus. 
Täytyy kyllä kiittää J:tä siitä miten uskollisesti se on minun kanssa ollut kaikilla neuvola-, äitipoli käynneillä mukana. Perhevalmennukseenkin J lähti mukaan. <3 
Nyt verhojen mittaukseen niin saan nekin hyvällä tuurilla tänään alkuun. 

Oikein leppoisaa lokakuista torstaita kaikille! 

<3:llä Riina ja mahassa melskaava Papu ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti