maanantai 2. syyskuuta 2013

Syyskuu

Sataa, sataa ja vielä kerran sataa.. Poikkeuksetta koko päivän on satanut. Plääh.. Aloitin eilen ompelemaan siihen mainitsemaani kukkarokehikkoon pussiosaa, tuossa se pöydällä nyt sitten odottaa reunan liimausta ja kehikon paikalleen laittoa. Inspiraatio on niin hukassa kun olla ja voi. Olen taas niin väsynyt ja tukossa ollut koko päivän. Luulin jo eilen, että tää tauti ois hellittämään päin mutta kattia kanssa! 
"Uutiset" ei vielä varmistunut joten niistä ei sen enempää kaikki ajallaan. Pääsin tänään puolilta päiviltä pois koulusta, mitään en ole saanut aikaiseksi. Nukuin ainakin parin tunnin unet nyt iltapuoleen ja väsyttää edelleen. Ehkä pitäsi vaan ruveta asennoitumaan tähän, märkään ilmaan, pimeyteen, kosteuteen ja viileyteen. Ei tästä tule mitään kun kaikki asiat vaan junnaa paikallaan. Mur. Kouluhommiakin odottaa hervoton nippu tekijäänsä.
Mutta jospa se nyt tästä taas iloksi muuttuisi kun saisi nukuttua yön kunnolla, viime yö menikin hyvin rattoisasti valvoessa, Papulla ei ollut osuutta asiaan. Hän oli oikein rauhallinen massussa vaikka minä pompinkin hereillä. Huomennakin olisi onneksi koulua vaan klo. 8-14 niin pääsee sitten jo suht hyvissä ajoin pois. Mutta tämä tyttö suunnistaa nyt unten maille jos sitä vaikka nukkuisi myös sitten aamuyön tunteina. 
On kyllä niin perusnegatiivinen postaus että. 

Hyvää Yötä ja Kauniita Unia!
<3:llä Riina

2 kommenttia: