tiistai 27. elokuuta 2013

Nuhanenä täällä hei!

Väsynyt tervehdys täältä. Jokseenkin voisi sanoa, että on olo vähintäänkin kun olisi jäänyt tiejyrän alle.. Tänä aamuna totesin, että selvästikkin on kotipäivä esissä kun jo aamusta olin kävelevä zombie. Sen verran kävin koululla tänään, että vietiin J:n kanssa Juniori kouluun ja itse kävin kouluterveydenhoitajalla mittauttamassa hemoglobiinin. Joka oli taas laskenut... Reilu viikko sitten hemoglobiini oli 123 mikä on koko raskausajan paras tulos, mutta tänään se oli sitten tipahtanut 115, terkkatäti veikkaili, jotta voisi johtua tästä lenssustakin se laskeminen. Se olisi sitten raudan syönti esissä.. 
Totesin kyllä jo etten laita suuhuni mitään retaferia saatikka obsidania, vaan kokeilen apteekista saatavaa luontaistuote "rautamehua" on kuulema ihan hirveän makuista mutta pitäisi tehota. Ostin myös persiljaa jos saisi ruokavaliolla myös vähän ylöspäin sitä hempparia. Ja tiedän persiljaa ei suositella raskaana oleville kohdun supistelu riskin takia joka voi aiheuttaa keskenmenon ja ennen aikaisen synnytyksen. Mutten suinkaan meinannut syödä sitä puskallista kerralla.
Muuten olen kyllä yrittänyt syödä monipuolisesti, myös niitä vihreitä ja täysjyvä-juttuja.. Ruisleivän kohdalla vaan töksähtää siihen kun se käy vatsalle ja muutenkin on näköjään ruvennut närästämään se ruis..  Huomenna olisikin pitkä päivä esissä koulua olisi klo.8-16 saas nähdä kuinka muijan käy. Tämä päivä menikin melkein kokonaan nukkuessa itse asiassa mietin hyvin vakaasti nukkumaan lähtöä kun jo iltapalaa söin tuossa. Alkaa todellakin olemaan silmät ristissä enkä ole todellakaan varma onko tämä teksti kovinkaan sujuvaa ja kuinka paljon asia pomppii mutta annettakoon se anteeksi. Nyt Panadol-purkin kautta hampaan pesulle ja sit unille. 

rv 25+2
 Hyvää yötä! <3 

<3:llä Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti