tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen päivä.

Moikka murut! Nyt sitä sitten eletään vuotta 2013, pitää opetella kirjoittamaan uusi vuosiluku.. Voi ottaa taas aikansa minun kohdalla.. Ei nyt mitään sen kummempaa aihetta ollut minkä takia olisin tullut kirjoittamaan. Lähinnä unettomuus vaivaa.. Eilen otettiin uutta vuotta vastaan J:n äidin luona, raketteja ei voinut olla näkemättä ja tämmöinen kalkkiskin taipui kaupunki ajelulle J:n pikkusiskon ja hänen poikakaverinsa kanssa. Kaiken kaikkiaan ihan ok ilta. Oltiinkin sitten J:n kanssa kotona tänään puoli 5 maita (kyllä aamulla) Siitä sitten nukkumaan ja unta hitusen verran tuonne puoleen päivään ja sitten taas mentiin.. Nyt sit rauhallisesti kotona ja tästäkin yöstä taitaa tulla uneton yö.. Puuh.. 
Huomenna mulla olisikin hampaiden röntgen kuvaus ja sitten 7.1. on kunnalliseen hammaslääkäriin diagnoosin teko aika.. Ala viisuri on kettuillut ihan urakalla tässä ja nyt sit vaan ootellaan tietoa, että poistavatko hampaan kunnallisessa ja pääsenkö sitten yksityiselle hammaslääkärille. Mutta senkin aika näyttää sitten. 
Muutenkin lomailen tässä vielä parisen viikkoa ihan hyvällä omalla tunnolla ja hoidan näitä asioitani ja sitten 14.1. lähdenkin työharjoitteluun tuohon meidän päiväkotiin, olen tuossa kyseisessä päiväkodissa tehnyt yhden työharjoittelun ja ollut sieelä ihan töissäkin yhden kesän. Tykkään kyllä kovasti paikasta ja odotan innolla sinne pääsemistä taas :)  

 Siinä onkin vanhempi kuva minusta, tuossa olin vielä lukiossa opiskelemassa ne huimat kuukauden päivät.. Ja olen sentään näköjään tunnillekkin selvinnyt :D Ja minähän en lusmuillut ikinä tunneilta..
Hyvää Yötä Rakkaat!! 











<3:llä Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti