keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Heissan Muruset. <3 Ja hyvää ystävänpäivää eiliselle. Eilen oli se päivä jolloin muistetaan myös niitä ystäviä jotka ei ole läsnä joka päivä. Ja myös niitä ystäviä jotka mahdollisesti on jo pilven reunalla.

Sain eilen minun ystävältä viestin mikä sai minut miettimään, miten monesta suosta on noustu ystävän avulla. Ja viesti meni näin "Ystävyys on parasta mitä maailmassa on. Säilytä se aina mielessäsi myös silloin kun on vaikeaa. Hyvää ystävänpäivää!"

Jottei meni liian hempeilyksi tämä niin eilisen päivän tapahtumiin. Minua olisi eilen aamuna klo. 5.55 väsyttänyt aivan mielettömästi kun heräsin. Kello oli soimassa klo. 6.00 ja minä totta kai herään viittä vaille! Ärsyttävää.. Eihän se auttanut kun kömpiä ylös sängystä ja raahautua kahvin keittoon, kyllä sitä sitten jossain välissä heräsi kun oli saanut tarpeeksi kahvia. Kahvi kyllä se vaan on ihme aine.. No kahvista puheen ollen tulin eilen sitten koulusta kotia, kaadoin kahvin kuppiin ja jätin sen työpöydälle keittiössä, kuinka ollakkaan meidän Romeo tuli ainakin kahta sataa kodinhoitohuoneesta, juoksi keittiön pöydän ali ja hyppäsi työtasolle jossa minun kahvi kuppi oli, voitte varmaan vaan kuvitella missä se kahvi sen jälkeen oli, EI AINAKAAN SIINÄ KUPISSA. Kyllä minä siinä hetken aikaa sihisin ja murisin kunnes tulin siihen loppu tulokseen, että rätti kouraan ja luuttuamaan niitä kahveja laatikoista ja lattialta. Onneksi Jarkko auttoi. Että on ihan toimintaa riittänyt taas vaihteeksi. Eilen sitten yritin tehdä postausta vaan eipä tämä ystävämme blogger suostunut julkaisemaan sitä.. No sitten kahden tunnin yrityksen jälkeen luovutin. 
Ja tämän päivän tapahtumiin.. Koulu alkoi klo. 8.00 ja melkein myöhästyin kiitos aura-auton.. Mutta kerkesin kummiskin, meillä oli viime yönä satanut ihan kiitettävästi lunta ja se lumi pölysi ihan kivasti tuolla teillä. Ei kyllä juurikaan nähnyt yhtään mitään eteen päin,eikä varmaan hirveästi sinne taaksekkaan päin. Muuten koulu päivä oli ihan mukava, käytiin tuntien välissä kävelemässä noin 20 minuutin lenkki mikä piristi kummasti. Sen jälkeen oli ruokailu ja sitten meillä oli vielä reilu tunti koulua. Ja olikin tosi mielenkiintoinen osio, opettaja laittoi kahdelle opiskelijalle kanyylin ja sitten katseltiin miten nestepussia siihen vaihdetaan ja niin ees päin.  Mutta nyt muille hommille!  
Haleja Murut! <3
 
                                                                                          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti