lauantai 24. toukokuuta 2014

Viime päivien tekemiset, olemiset ja aloittamiset

Kyllä ihan hävettää tämä postaus tauko tässä. Tällä kertaa sentäs on tekeleitä, aloitettuja töitä ja tarinoita. Aika tavalla kuva painotteinen. Kuvat kertokoot enemmän kuin tuhat sanaa.
J toi minulle tässä yksi päivä tulppaaneja, oikein ihanan vaaleanpunaisia. Ei ole mennyt hukkaan yhteiset vuodet.


Tulppaaneja
Maanantai-iltana sain päähäni, että haluan Riikka-Piikkaan Joroisiin. Lähdön suunnittelu olikin niin nopealla syklillä, että lähdetään tiistaina. Reissu sinänsä ei ollut vaikea toteuttaa kun meiltä kotoa on reilu 100 km Joroisiin. Matkalla sitten pysähdyttiin tuollaiselle ihanalla levähdys alueelle siinä oli jonkin sortin "rapakko" vieressä. (en ole varma oliko se järvi vai lampi) Oikein ihana paikka, syksyllä varmasti saisi hyviä kuvia tuosta.

Levähdyspaikka
Voin sanoa, että kannattaa todellakin käydä Riikka-Piikkassa. Niin kaunis, sievä ja vaikka vallan mitä ihania tunteita se kauppa aiheutti.. Hipelsin lankoja ja hehkuin onnea ja iloa siellä <3

Lankaa <3 <3
Mukaan Riikka-Piikkasta lähti Regia zoofari coloria 2 kerää, Drops baby alpaca silk-lankaa 3 kerää, Regia 4-fädig coloria 2 kerää..
Tulo matkalla pysähdyttiin Karvio kanavassa valokuvaamaan.


Karvion Kanava
Enhän toki sitten malttanut olla ottamatta Dropsin baby alpaca silk:ä puikoille. Rupesin vääntämään lehmus-huivia, ihan piti mennä Hennin höpinoitä Hennin luona käymään ja hän sitten auttoi minut alkuun. Kiitos hälle!


Lehmus-huivin räpellys
Aika näyttää sitten tuleeko huivista yhtään mitään vai puskeeko sieltä virheet silmille.
Eilen sitten ajattelin, että työstän juhannusruusu-maton loppuun mutta illalla sitten tajusin jottei minulla riitä kuteet.. Kyllä voisi sanoa, että söi naista aivan vietävästi..
Sitten tännän kävin hakemassa lisää kudetta ja sain kun sainkin maton valmiiksi. Maton ohje löytyy täältä klik


Juhannusruusu kesän kunniaksi
On taas niin kaoottinen tilanne tekeleiden kanssa, puikoilla odottaa omat sukat, lehmus-huivi ja kassissa odottaa matonkudetta. Joten taiden siirtyä kesken eräisten töiden kimppuun.

Oikein aurinkoista ja lämmintä lauantaita kaikille!!

<3:llä Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti