lauantai 25. tammikuuta 2014

Yön hiljaisuus

Viikonloppu.. Ei sillä etteikö päivät olisi leppoisia pojan kanssa muutenkin mutta on tässä vikonlopussa omat etunsa. Perheen teiniä ei tarvitse kuskata linja-autolle ja käydä linja-autolta. Asutaan sen verran korvessa jottei meidän ohi kulje linja-autoa Joensuuhun vaan täytyy mennä isomman tien varteen. 
Saatiin viikonlopuksi myös J:n toinen poika :) 
Kun käytiin tänään hakemassa keskimmäistä poikaa niin pyörähdettiin syömässä ja ostoksilla Prismassa. Enkä taaskaan voinut vastustaa kiusausta käydä lanka hyllyllä ja edelleenkin Novitan hile huusi minulle, että ota minut mukaasi, pidin pintani ja erosimme hylly välissä haikein mielin. Yritän nyt todellakin saada kesken eräiset työt loppuun.. Edelleenkin tilaus villasukat puikoilla, huomenna menossa sovitukseen. Pipo puikoilla ja oma villasukka myös.. 
Ja kuinka ollakkaan iski idealla aivan jokunen aika sitten, jotta haluan tehsä Kotolivingissä esiintyneen satunnaisia sankareita tilkkutakin, tästä lisää klik
Jos tämän päivän haluamiset olisi jääneet tuohon niin olisin onnellinen mutta ei.. 
Haluan myös tehdä tämän klik. Virtahepohan se, afrikankukilla tehtynä, puuh mihinhän minä joudun ja milloin saan kaikki nuo valmiiksi. Virtaheponen oli tarkoitus tehdä E:lle. 

Novitan lehti
Kaiken lisäksi menin tilaamaan Novitan lehden ja tuossa numerossa ei ollut yhtään mitään mitä haluaisin tehdä eipä juu ei. Eli siis oli monen monta juttua mitä haluan. 
Onneksi tällä hetkellä minulla ei ole vielä pyöröpuikkoja niin rajoittaa sentäs vähän tätä hommaa. Pyöröpuikot tilattiin J:n kanssa Kiinasta. Samalta sivustolta mistä minun bambu puikot ja bambu virkkuukoukut tuli. Nyt vaan sitten odottelen kun hepo kevättä, että ne tulisi.. 
Käsityöt kyllä luisuu niin lapasesta että.. 
Ehkä lähden vähän virkkaamaan noita afrikankukkia ja tutkimaan ohjetta tai sitten nukkumaan.. 

Näihin tunnelmiin ja psst.. osallistuin facebookissa Yöneulojien ryhmässä "Taikapallo" vaihtoon. Ekaa kertaa ja toivottavasti näitä tulee lisää. Odotan niin innolla!! Siitäkin teen sitten postausta kun tulee ajankohtaiseksi! 
Niin ja postaus ehdotuksia otan vastaan mielelläni jos on jotakin mistä haluatte postausta :) 
Nyt meen, mukavaa viikonloppua! 

<3:llä Riina






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti